Madam Secretary je zpět! Druhá řada začíná!

Americká ministryně zahraničí se vrací! Včera měla na stanici CBS premiéru první epizoda druhé série. Opět tak budeme moci sledovat, jak se Elizabeth bude vyrovnávat s řešením náležitostí státu a snahou skloubit to všechno se svým rodinným životem. A kde že jsme naše hrdiny před čtyřmi měsíci opustili?

Henry začal pracovat na univerzitě patřící pro Ministerstvo obrany, Jason nastoupil na novou školu, Elizabeth a prezidentu Daltonovi se po nejrůznějších peripetiích podařilo uzavřít s Íránem dohodu o jaderném programu a v neposlední řadě se prezidentově administrativě podařilo najít a zlikvidovat podvratné živly ve vlastních řadách.

 

Nezbývá tedy než se těsit, co nám přinese další série. Minimálně první díl vypadá podle traileru náramně. I letos pro vás samozřejmě budeme spolu s Honzajsem a cev připravovat české titulky (a zkusíme být trochu rychlejší než loni).

Na překladu první epizody se již pilně pracuje a stav překladu můžete jako vždy sledovat v boxíku napravo, kde budeme informace o překladu pravidelně aktualizovat.

 

Informace o druhé sériiCo si přečíst před zhlédnutím první epizody nové sezóny?

Základní informace o epizodě si už teď můžete přečíst v jejím profilu. Po zhlédnutí dílu se k nám nezapomeňte vrátit a sdělit nám na epizodu svůj názor.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *